Het is vrijdagmiddag op 21 december. Het is bijna kerstvakantie, tijd voor gezelligheid met familie en vrienden en ook Van Heck sluit even haar deuren. Maar dan komt er een telefoontje vanuit Antwerpen. Een bedrijf heeft problemen met haar koelwaterpompen en schakelt de hulp van Van Heck in.

Calamiteit

Een calamiteit is niet te plannen. Om grotere problemen te voorkomen gaan de werkzaamheden tussen alle feestelijkheden gewoon door. Op Tweede Kerstdag wordt er mondeling akkoord gegeven op onze offerte. Vervolgens is Technisch Manager Lucas Boelen een dag later in Antwerpen. Hij is op locatie om de benodigdheden in te meten en het plan van aanpak met de klant te bespreken. Al snel blijkt dat de grootste uitdaging aldaar de beschikbare ruimte is.

Noodplannen

Ondertussen wordt het benodigde equipement in Noordwolde in uiterste staat van paraatheid gebracht door onze servicemonteurs. Aan het einde van de dag kunnen er 3 vrachtwagens geladen worden.
Vroeg in de ochtend van 28 december worden de vrachtwagens met het Van Heck equipement op locatie in Antwerpen gelost door 2 van onze servicemonteurs die inmiddels ook zijn gearriveerd.
De opbouw van de installatie kan beginnen! Samen met de medewerkers van Covestro wordt er in 1,5 dag een noodoplossing opgebouwd, hoeft het werk niet stil te liggen en worden grotere calamiteiten voorkomen.

Een knap staaltje teamwork dat vroeg om een flinke dosis flexibiliteit van onze medewerkers. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een tevreden klant. We zijn er dan ook trots op dat we dit met elkaar hebben kunnen neerzetten!

terug naar het projectoverzicht