Van Heck gaat voor haar opdrachtgever letterlijk naar de andere kant van de wereld. Een grote opdrachtgever van Van Heck gaat een project in Muchke (Rusland) uitvoeren. Muchke ligt aan de Japanse zee, hemelsbreed 13.332 km vanaf Noordwolde.

Bijdrage Van Heck

Van Heck levert voor dit project twee DPP300-PHK500’s , twee brandstoftanks en het verbindende leidingwerk om deze pompen parallel op te kunnen stellen. Deze opstelling levert voor onze klant de benodigde 6.200 m3/h.

Voor dit project is het de uitdaging om de persleiding en de retourwaterleiding onder een spoorweg door te laten gaan via een uiterst smalle duiker. Dit is noodzakelijk i.v.m. de beperkte ruimte in de stort. Daarbij is tijd ook een issue, namelijk: eind november/begin december kan het daar behoorlijk koud worden en zal het water bevriezen.

Het materieel van Van Heck zal per vliegtuig worden ingevlogen naar Singapore en verder per schip naar Muchke gevaren worden. Eén van onze servicemonteurs vliegt ook naar Muchke om het materieel te installeren, de pompen op te starten en verdere instructies te geven.

terug naar het projectoverzicht