Van Oord is eind augustus in Noordwolde geweest om onze verschillende pompsets te bekijken. In goed overleg tussen klant en de project manager van Van Heck is in verband met druk en capaciteit de keuze gevallen op onze DPPG820-HK800-serie. Met deze pompset kan het gewenste debiet van 6.250 m3/uur bij 30 mwc geleverd worden.

Door de erg strakke tijdsplanning voor dit project zal één pompset in Urk trials uitvoeren op een schip van Van Oord, terwijl tegelijkertijd de andere DPPG820-HK800 via Rotterdam vast verscheept zal worden naar Mexico. Zo ondersteunt Van Heck op maximale wijze, en met maximale flexibiliteit de klant.

Het schip van Van Oord zal na de trials zonder pomp de oversteek over de Atlantic maken naar Mexico om de DPPG820-HK800 op te pikken en WID/Mass flow werkzaamheden uit te gaan voeren.

Bijdrage Van Heck

Door gedurende de trials al goed mee te denken met de klant en maximale ondersteuning te bieden, verwachten we dat er geen supervisor van Van Heck naar Mexico hoeft; mocht dit alsnog nodig zijn levert Van Heck uiteraard wereldwijde service.

terug naar het projectoverzicht