Augustus 2019 had Van Heck het al eens gedaan: een droogdok leegpompen voor één van haar opdrachtgevers en afgelopen maand mocht Van Heck dit voor een andere klant in Amsterdam nogmaals uitvoeren.

Begin oktober is onze technisch manager naar het droogdok in Amsterdam gegaan om de situatie te bekijken, overleg te voeren en de planning met de klant te bespreken. De engineers van Van Heck zijn aan de slag gegaan om een compleet elektrische installatie te engineeren die het dok zo snel mogelijk diende leeg te pompen, rekening houdend met de beperkte binnenruimte in het dok.

Bijdrage Van Heck

Op 22 oktober heeft Van Heck de geheel elektrische installatie gemobiliseerd, opgebouwd en 23 oktober is het geheel getest en akkoord bevonden. Daarna is de operatie gestart. Het dok is langzaam volgelopen, het schip is naar binnen gevaren, de deuren zijn gesloten en het Van Heck equipment heeft onder de bezielende leiding van onze supervisors het dok in ruim 3 uur weer leeggepompt.

Het resultaat

Een droogdok met een gigantisch schip waaraan het onderhoud door onze klant kan worden uitgevoerd. Wederom een tevreden opdrachtgever.

terug naar het projectoverzicht