Van Heck leverde begin dit jaar voor haar opdrachtgever een compleet elektrische pomp opstelling in het Midden Oosten. Van Heck’s opdrachtgever bouwt speciaal voor dit project een zuiger die bestand is tegen de zware en ingewikkelde omstandigheden aldaar.
De rode van Heck pompen ondersteunden deze zuiger in de werkzaamheden.

Bijdrage Van Heck

Voor dit project had Van Heck destijds twee HK500E pompen en twee EPP200-PHK500 pompen geselecteerd om aan het debiet van de klant te voldoen. De Van Heck constructeurs dienden, met enige urgentie, speciale verloopstukken te fabriceren. Een andere uitdaging was om het benodigde equipment zo effectief mogelijk te laden in de zeecontainers om het te kunnen transporteren naar het Midden Oosten.

In eerste instantie had de opdrachtgever Van Heck gevraagd om diesel aangedreven pompsets, echter door de strenge invoerregelgeving was dit geen optie. Daarna is er in overleg besloten om voor een compleet elektrische pomp opstelling te gaan.
De Van Heck engineer heeft deze, in nauw overleg met opdrachtgever, ontworpen. Goed luisteren naar de wensen van de klant is ook een kerncompetentie van de Van Heck engineer.

Begin 2020 is onze servicemonteur voor drie weken naar de locatie gevlogen om de pomp opstelling op te bouwen, te testen en uitleg te geven aan de klant.
Inmiddels is het project succesvol afgerond en is het equipment onderweg terug naar Noordwolde.

Word jij enthousiast van dit soort projecten en wil je ook meer van de wereld zien? Van Heck is op zoek naar Servicemonteurs!
Hier kun je meer lezen over de openstaande vacature.

terug naar het projectoverzicht