In deze uitdagende functie heb je een breed en afwisselend takenpakket. Met je afgeronde opleiding HBO Werktuigbouwkunde (of vergelijkbare opleiding),
commerciële ervaring is een pré. Je bent mede verantwoordelijk voor diverse projecten op het gebied van ontwikkeling, bouw en toepassingen van pomp, hevel en offshore installaties. Je behandeld de binnenkomende aanvragen van onze klanten rondom, veelal tijdelijke, waterverplaatsing. Onze projecten begeleid je van het begin tot het eind. Je werkt onder supervisie van de technisch manager in een hecht team.

Als Projectleider bij Van Heck heb je nauw contact met de klant (wereldwijd) en formuleer je zo duidelijk mogelijk de klantbehoefte. Je doet zelf alle calculaties en berekeningen die nodig zijn om voor een project de juiste pompconfiguratie te kunnen bepalen. Bij sommige projecten wordt er van je verwacht dat je een opstellingstekening maakt om de Van Heck oplossing aan de klant te verduidelijken. Je maakt voor de klant een passende aanbieding die vergezeld gaat met diverse detail informatie op een kwalitatief hoog niveau. Het opvolgen, bewaken en monitoren van de uitgaande offertes is vanzelfsprekend een onderdeel van je takenpakket.
Je gaat planmatig te werk door alles goed op te lijnen om het project voor de klant en voor Van Heck tot een succes te maken. Je regelt het transport, bewaakt dat het juiste equipment tijdig gereed is, regelt eventuele kranen en organiseert de eventuele montage en in bedrijfstelling van ons equipment.

Omdat er verschillende projecten tegelijkertijd lopen, ben je in staat overzicht te houden, prioriteiten te stellen en snel te schakelen. Je bent een doortastende gesprekspartner met uitstekende communicatieve vaardigheden en staat stevig in je schoenen. Je bent technisch creatief en innovatief wanneer het gaat om oplossingen en maatwerk bedenken. Je kunt goed onder tijdsdruk werken, je bent nauwkeurig en flexibel en je bent in staat zelfstandig te werken. Je onderhoudt contacten met klanten en leveranciers en overlegt regelmatig met je collega’s om de voortgang te bespreken. Je signaleert knelpunten en zorgt ervoor dat deze tijdig opgelost worden.
Je bent commercieel ingesteld en weet op prettige en duidelijke wijze bij klanten en leveranciers informatie te vergaren en deze efficiënt intern te vertalen en communiceren.

Profiel kandidaat

  • Afgeronde opleiding HBO Werktuigbouwkunde (of vergelijkbare opleiding).
  • Ervaring in een technisch vergelijkbare functie en affiniteit met water & offshore.
  • Commerciële ambitie en een positieve drive om werk op te pakken.
  • Helicopterview en nauw betrokken blijven als opdrachten binnen gehaald zijn. Hierna ervoor te zorgen dat de klant krijgt waar hij om gevraagd heeft, inclusief het bewaken van deadlines.
  • Ervaring met Solid Works is een pré. (3D en 2D)
  • Taalvaardig (mondeling en schriftelijk) in Nederlands, Duits en Engels.
  • Elektrisch goed onderlegd en kennis van dieselmotoren met betrekking tot zwaar materieel.
  • Ervaring met de Duitse markt is een pré.
  • Communicatief sterk, maar ook goed kunnen luisteren naar de wensen van de klant.
  • Tekeningen juist kunnen lezen en beoordelen.

Wat heeft van Heck jou te bieden?
We bieden jou een afwisselende en uitdagende functie in een dynamisch bedrijf. Van Heck kent uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioenregeling, telefoon, laptop van de zaak en een goede reiskostenregeling.

Belangstelling?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Willem Berends (technisch manager), telefoonnummer (0561) 431 739.
Reacties voorzien van CV graag sturen naar e.righart@vanheckgroup.com

 

Ps: acquisitie voor bovenstaande functie wordt niet op prijs gesteld.

terug naar alle vacatures