Met trots mogen wij zeggen dat wij genomineerd zijn voor de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2017! De andere genomineerden zijn Bouwbedrijf Lont, Mannen van Staal, Probo, Snakeware en Van Vuuren.

Naar aanleiding van onze nominatie, mochten wij op donderdag 19 januari 2017 Dhr. Van der Linden en Dhr. Mollema van de werkgroep van de Verkiezing van de Friese Onderneming van het Jaar ontvangen. Het enthousiasme van de heren heeft ons ook erg enthousiast gemaakt!

Selectie

Met volle moed en gezonde spanning kijken wij er naar uit om de jury en de organisatie op 1 maart 2017 te laten zien waar onze kracht ligt en wat ons uniek maakt. Naar aanleiding van onder andere de presentaties van de genomineerden, zal de jury de drie finalisten selecteren.

In de aanloop naar de finale op dinsdag 4 april 2017 bezoekt de jury de uiteindelijke drie finalisten voor onder andere een verdieping in de bedrijfsvoering, het product, de markt en de mensen die er werken. De jury bestaat uit ondernemer Thecla Bodewes, ondernemer Jetze Botma, ondernemer en winnaar van vorig jaar Emile Stuy en staat onder leiding van gedeputeerde Sander de Rouwe.

terug naar het nieuwsoverzicht