Op een internationale conferentie kwam Van Heck in contact met een Salvage Master van één van de grote Japanse scheepsbergers. Na uitleg over ons Sea Trophy systeem was deze man met name geïnteresseerd in het compacte formaat van de Sea Trophy en erg benieuwd naar de exacte werking van het systeem. Daarom heeft Van Heck hem uitgenodigd voor een demonstratie.

Op 5 december jl. is de Japanner naar Nederland gevlogen voor een demonstratie in de, door onze engineer Harald Boesjes, speciaal ontworpen proefopstelling op ons bedrijfsterrein in Noordwolde.

nippon salvage demo sea trophy

In de proefopstelling zijn de praktische werking en de verschillende toepassingsmogelijkheden van de Sea Trophy gedemonstreerd in een tijdsbestek van twee uur. De Japanse berger was met name onder de indruk van de prestaties van de relatief kleine oliepomp. Hij was erg enthousiast over onze Sea Trophy en heeft aangegeven deze in te willen zetten bij toekomstige (internationale) bergingsklussen.

Kan de Sea Trophy voor u interessant zijn en bent u benieuwd naar de exacte werking en mogelijkheden ervan? Neem dan contact op voor een vrijblijvende demonstratie!

terug naar het nieuwsoverzicht