Voor tijdelijke vervanging van zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een:

TELEFONIST(E) –  RECEPTIONIST(E)

Je bent het eerste aanspreekpunt van ons bedrijf. Je bent representatief, staat klanten vriendelijk te woord, zowel aan de telefoon als bij de receptie. Jij verzorgt de koffie en thee, zorgt dat de vergaderzalen in orde zijn en regelt ook eventuele lunches.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de postafwikkeling (zowel ingaande als uitgaande post) en de interne archiveringswerkzaamheden.

Tevens ben je ondersteunend voor allerlei activiteiten op het gebied van PR, advertenties en alle voorkomende communicatie op onze website en social media.

Je kunt goed onder tijdsdruk werken, je bent nauwkeurig en flexibel. Je hebt een assisterende rol in een compact en hecht team en je werkt onder supervisie van de algemeen en financieel manager.

Profiel kandidaat

  • Afgeronde MBO opleiding.
  • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré.
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.
  • Ervaring met Office pakketten

Aanbod

We bieden jou een afwisselende en uitdagende functie ter vervanging van zwangerschapsverlof vanaf 1 september 2022 tot 31 januari 2023.
Van Heck kent uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioenregeling.

Belangstelling?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Gea Veenstra (management assistente), telefoonnummer (0561) 431 739.
Reacties voorzien van CV graag sturen naar G.Veenstra@vanheckgroup.com.

 

Ps: acquisitie voor bovenstaande functie wordt niet op prijs gesteld.

terug naar alle vacatures