Van Heck is op zoek naar een QHSE Coördinator / HRM medewerker

Er zit veel groei in de markt van energietransitie, waarin Van Heck een groot aandeel heeft. Onze wereldwijde vraag ontwikkelt zich sterk. En daarom willen wij verder gestalte geven aan onze groei.
Zoek jij een uitdagende baan binnen een enthousiast, jong en gedreven team en wil jij werken binnen een dynamische internationale organisatie? Lees dan verder.

Wat ga je doen?

Als QHSE Coördinator / HRM medewerker speel jij een cruciale rol in deze organisatie door ervoor te zorgen dat veiligheid, effectieve werkwijzen en efficiëntie in overeenstemming zijn met de geldende wet- en regelgeving.

In de functie van QHSE Coördinator bouw je voort op de bestaande structuren en tegelijkertijd heb je de vrijheid om de rol verder te ontwikkelen en te vormen. Je werkt niet in een team van QHSE-professionals, maar hebt de kans om zelf invulling te geven aan deze belangrijke functie binnen onze organisatie. Als QHSE Coördinator adviseer je ons managementteam.
Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van arbeidsomstandigheden en milieuaspecten op de werkvloer, het beheren van kwaliteitsmanagementsystemen volgens ISO 9001-2015 en ISO 14001-2015. Daarnaast willen we binnen Van Heck een stap maken op de SCL (safety culture ladder) Hier zul jij de projectleider van worden. Daarnaast beheer je de werkinstructies, procedures en kwaliteitsprocessen. Je vergroot de bewustwording van QHSE binnen de organisatie, geeft toolboxen in overleg met onze chef werkplaats, en begeleidt audits. Kortom, je pakt alle uitdagingen aan op het gebied van QHSE!

In de functie van HRM medewerker beheer en registreer je het gehele traject rondom HRM. Van contracten opmaken, aanmeldingen pensioen, ziekmeldingen, verlofregistratie, bedrijfskleding (PBM’s) regelen tot opleidingen coördineren in overleg met de leidinggevenden. Daarnaast faciliteer je samen met de financieel manager onze ICT omgeving, telefonie en bewaak je het contractbeheer.

Wat doen we bij Van Heck?

Van Heck is een toonaangevende speler op het gebied van tijdelijke pompinstallaties (TPI’s) en hevels. Ons equipment wordt in house ontwikkeld en gebouwd. Het materieel wordt vervolgens wereldwijd verhuurd voor de meest uiteenlopende toepassingen. Wij worden iedere dag enthousiast van het werk dat we met elkaar mogen doen.

Wat heeft Van Heck jou te bieden?

 • Een verantwoordelijke functie binnen een uniek internationaal bedrijf
 • Een baan waarin je uitgedaagd wordt, met ruimte voor eigen inbreng en ideeën
 • Een jaarcontract wat bij wederzijds goed bevallen wordt omgezet in een vast dienstverband
 • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een team van enthousiaste vakmensen; we zijn wild van ons vak
 • Een fulltime baan (38 uur) met 190 verlofuren en 104 ATV uren per jaar

Wat breng jij mee?

 • Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde hbo-opleiding veiligheidskunde of integrale veiligheid
 • Een positief kritische blik met de focus op verbetering
 • Een goede beheersing van de Engelse taal is een pré
 • Je bent een communicatief sterk en kan anderen enthousiasmeren
 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is een pré

Ben jij de QHSE Coördinator / HRM medewerker die het verschil komt maken?

Bel voor meer informatie over de functie met Herman van Dijk (06 22 467812) of stuur gelijk jouw CV naar e.righart@vanheckgroup.com. Een motivatiebrief mag, maar hoeft niet.

terug naar alle vacatures