Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime:

COMMERCIEEL PROJECTLEIDER ELEKTROTECHNIEK – (M/V)

In deze uitdagende functie heb je een breed en afwisselend takenpakket. Met je afgeronde opleiding HBO Mechatronica (of vergelijkbare opleiding) behandel jij de binnenkomende aanvragen van onze klanten en ben je het klankbord voor je collega’s omtrent de elektrotechnische uitdagingen en interne projecten. Je werkt onder supervisie van de technisch manager in een hecht team.

Als Projectleider Verhuur bij Van Heck heb je nauw contact met de klant (wereldwijd) en formuleer je zo duidelijk mogelijk de klantbehoefte. Hierin ben je verantwoordelijk voor het aansturen voor onze projecten, van aanvraag tot uitvoering. Je doet zelf alle calculaties en berekeningen die nodig zijn om voor een project de juiste pompconfiguratie te kunnen bepalen. Je bewaakt zelfstandig de planning op je projecten, budget en de gevraagde kwaliteit. Bij sommige projecten wordt er van je verwacht dat je een opstellingstekening maakt om de Van Heck oplossing aan de klant te verduidelijken. Daarnaast kun je elektrotechnische berekeningen uitvoeren, besturingen ontwerpen, tekenen en PLC programmeren. Voor de bouw van elektrotechnische installaties zal je de bouw begeleiden vanaf het ontwerp tot aan het in bedrijfstellen, één en ander binnen de normen en specificaties.

Omdat er verschillende projecten tegelijkertijd lopen, ben je in staat overzicht te houden, prioriteiten te stellen en snel te schakelen. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband werken vind je leuk. Je beschikt over goede commerciële skills. Daarnaast ben je technisch creatief en innovatief wanneer het gaat om oplossingen en maatwerk bedenken.

Ben je daarnaast enthousiast, zelfstandig, proactief, creatief, service- en klantgericht, en maak je graag onderdeel uit van een hecht team? Dan heb je alles in huis voor deze functie!

Profiel kandidaat

 • Afgeronde opleiding HBO Mechatronica
 • Ervaring in een technisch vergelijkbare functie en affiniteit met offshore
 • Ervaring als projectleider is een pré
 • Goede organisatorische en communicatie vaardigheden en prioriteiten kunnen stellen
 • Commerciële Skills
 • Helicopterview
 • Ervaring met Solid Works is een pré. (3D en 2D)
 • Taalvaardig (mondeling en schriftelijk) in Nederlands, Duits en Engels
 • Ervaring met de Duitse markt is een pré
 • Elektrisch goed onderlegd en kennis van dieselmotoren met betrekking tot zwaar materieel
 • Goede kennis van NEN-Normen

Wat heeft van Heck jou te bieden?
We bieden jou een afwisselende en uitdagende functie in een dynamisch bedrijf. Van Heck kent uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioenregeling, telefoon van de zaak en een goede reiskostenregeling

Belangstelling?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Edwin Righart (financieel manager), telefoonnummer (0561) 431 739. Reacties voorzien van CV graag sturen naar e.righart@vanheckgroup.com

 

Ps: acquisitie voor bovenstaande functie wordt niet op prijs gesteld.

terug naar alle vacatures