Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime:

Project Engineer – (M/V)

In deze uitdagende functie heb je een breed en afwisselend takenpakket. Met je afgeronde HTS opleiding Werktuigbouwkunde of Algemene Operationele Technologie zal jij de ontwikkelprojecten binnen Van Heck uitvoeren en begeleiden.  De Project Engineer heeft de volledige verantwoordelijkheid voor de ontwikkelprojecten binnen Van Heck (ontwerp, budget en kwaliteit), waarbij het technisch ontwerp en het Programma van Eisen (PvE) van de installatie in nauwe samenwerking met de afdeling Engineering tot stand komt. Je werkt in een compact team onder supervisie van de technisch manager.

Wat biedt van Heck?

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. telefoon van de zaak en een prima pensioenregeling)
  • Een werkplek binnen een uniek internationaal bedrijf, binnen een compact team.
  • Ruimte voor eigen inbreng (natuurlijk binnen de afgesproken speelruimte) wordt zeer gewaardeerd bij Van Heck.

Wat doet de Project Engineer?

De Project Engineer kan een PvE opmaken, berekeningen uitvoeren, ontwerpen, tekenen (3D en 2D) en programmeren. Hij/zij zal na de vaststelling van het ontwerp de bouw begeleiden tot aan de inbedrijfstelling, dit alles binnen de normen en specificaties. Ook het begeleiden van de testen van het ontwikkelde equipment is onderdeel van je functie. Dit doe je op het gebied van de bouw en toepassing van pomp-, hevel- en offshore installaties. Er lopen doorgaans meerdere ontwikkelprojecten, daarom is het belangrijk dat je kunt ‘schakelen’ tussen deze projecten en de voortgang bewaakt. Daarnaast onderhoud je contacten met klanten en leveranciers en overleg je regelmatig met je collega’s om de voortgang te bespreken. Je signaleert knelpunten en zorgt ervoor dat deze tijdig opgelost worden.

Bij een Project Engineer denken wij aan een resultaat gedreven, proactief en analytisch persoon, die daadkrachtig, resultaatgericht, innovatief, communicatief sterk en direct is. Verder kun je prioriteiten stellen, overzicht bewaken en gestructureerd werken. Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving. Je bent nauwkeurig en flexibel, daarbij ben je in staat om zelfstandig te werken en kan je goed onder tijdsdruk werken.

Profiel kandidaat

  • Afgeronde opleiding HTS Werktuigbouwkunde of Algemene Operationele Techniek (of vergelijkbare opleiding)
  • Ervaring met SolidWorks (3D) is een pré
  • Gestructureerd en planmatig kunnen werken
  • Taalvaardig (mondeling en schriftelijk) in Nederlands, Duits en Engels
  • Bereidheid tot volgen van opleidingen/cursussen
  • In het bezit van rijbewijs B

Heb je belangstelling?

Laten we eens in gesprek gaan om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op +31 (0)561 43 17 39 .

Ps: acquisitie voor bovenstaande functie wordt niet op prijs gesteld.

terug naar alle vacatures