Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime:

PROJECT ENGINEER ELEKTROTECHNIEK

In deze uitdagende functie heb je een breed en afwisselend takenpakket. Met je afgeronde opleiding MBO+/HBO of Elektrotechniek of Mechatronica  (of vergelijkbare opleiding waar elektrotechniek, werktuigbouwkunde en ICT samenkomen) ben jij het klankbord voor alle vragen omtrent de elektrotechniek en heb jij een assisterende rol in een compact team en ben je medeverantwoordelijk voor diverse projecten.

De Project Engineer zal elektrotechnische berekeningen uitvoeren, besturingen ontwerpen, tekenen en PLC programmeren. Hij/zij zal de bouw begeleiden vanaf het ontwerp tot aan het in bedrijfstellen, één en ander binnen de normen en specificaties. Dit alles op het gebied van ontwikkeling, bouw en toepassing van pomp-, hevel- en offshore installaties.
Daarnaast heb je de rol als Inkoper en ben je verantwoordelijk voor het gehele technische inkoopproces en bewaak je de voortgang en de status. Ook weet je dit efficiënt te registreren. Je kunt effectief onderhandelen om zodoende het beste resultaat, zowel op de korte als lange termijn, voor Van Heck te behalen.

Je coördineert, organiseert en begeleidt projecten. Je onderhoudt contacten met klanten en leveranciers en overlegt regelmatig met je collega’s om de voortgang te bespreken. Je signaleert knelpunten en zorgt ervoor dat deze tijdig opgelost worden.

Omdat er verschillende projecten tegelijkertijd lopen, ben je in staat overzicht te houden, prioriteiten te stellen en snel te schakelen. Je bent een doortastende gesprekspartner met uitstekende communicatieve vaardigheden en staat stevig in je schoenen. Je bent technisch creatief en innovatief wanneer het gaat om oplossingen en maatwerk bedenken. Je kunt goed onder tijdsdruk werken, je bent nauwkeurig en flexibel en in staat zelfstandig te werken. Je bent commercieel ingesteld en weet op prettige en duidelijke wijze bij klanten en leveranciers informatie te vergaren en deze efficiënt intern te vertalen en communiceren. Je vindt het leuk om in een enthousiast team te werken.

Profiel kandidaat

  • Afgeronde opleiding MBO+/HBO Mechatronica / Elektrotechniek (of vergelijkbare opleiding)
  • Ervaring in een technisch vergelijkbare functie
  • Ervaring met ontwikkelen in Mechatronica (domein van Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en ICT)
  • Taalvaardig (mondeling en schriftelijk) in Nederlands, Duits en Engels
  • Bereidheid tot volgen van opleidingen/cursussen
  • In het bezit van rijbewijs B

Belangstelling?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Edwin Righart (financieel manager), telefoonnummer (0561) 431 739.
Reacties voorzien van CV graag sturen naar l.postma@vanheckgroup.com

 

Ps: acquisitie voor bovenstaande functie wordt niet op prijs gesteld.

terug naar alle vacatures